ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας για τους Νέους του Ολυμπιακού: "Τεράστια επιτυχία, τους εύχομαι να παίξουν στην πρώτη ομάδα σύντομα"

Μπαρτζώκας για τους Νέους του Ολυμπιακού: "Τεράστια επιτυχία, τους εύχομαι να παίξουν στην πρώτη ομάδα σύντομα"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιτυχία της ομάδας Νέων του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Youth League, λίγο πριν την αναχώρηση του μπασκετικού τμήματος για τη Βαρκελώνη και το ματς με τη Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague (24/4, 22:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε πριν την αναχώρηση του μπασκετικού Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη και το ματς με τη Μπαρτσελόνα για την EuroLeague (24/4, 22:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του ποδσφαιρικού τμήματος.

Οι Νέοι των ερυθρολεύκων κατέκτησαν το UEFA Youth League και ο Έλληνας τεχνικός συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, εκφράζοντας την ευχή, παίκτες της ομάδας να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σύντομα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή, σε όλο το stuff, στους παίκτες, στο κλαμπ γενικότερα. Μία τεράστια επιτυχία, την οποία και εγώ είδα τα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Νομίζω ότι έχει πολύ ταλέντο αυτή η ομάδα και τους εύχομαι να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και σύντομα. Τώρα αν ανοίγει την όρεξη, όπως βλέπετε ο δικός μας σύλλογος παίζει πολλούς ημιτελικούς, τελικούς σε πολλά αθλήματα διαφορετικά. Ό,τι καλύτερο μαζέψουμε τη φετινή χρονιά θα είναι σημαντικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE YOUTH LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ