EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: Φοβερά θετική ατμόσφαιρα

Μπαρτζώκας: Φοβερά θετική ατμόσφαιρα
INTIME SPORTS

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο πρώτο φετινό sold-out δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ανακουφισμένος και απόλυτα ευχαριστημένος ήταν –και με το δίκιο του- ο Γιώργος Μπαρτζώκας. " Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο, γιατί η έναρξη του Τοπ-16 έχει πάντα μεγάλη πίεση. Είδατε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν με λιγότερη πίεση. Η ποιότητα της Φενερμπαχτσέ βοήθησε να γίνει ένα παιχνίδι ελκυστικό για τους φιλάθλους, όλοι χάρηκαν υψηλού επιπέδου μπάσκετ από τις δυο ομάδες" σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: " Εμείς κάναμε μόνο 4 λάθη και δώσαμε 20 ασίστ, είναι ένας εκπληκτικός αριθμός για τέτοιας σημασίας παιχνίδι, με αυτό τον βαθμό δυσκολίας. Αυτό ήταν ένα καθοριστικό στοιχείο. Είχαμε καλό διάβασμα στην άμυνα που επέλεξε να παίξει ο κ. Ομπράντοβιτς. Οι αριθμοί μας ήταν καλοί".

Ο Ελληνας τεχνικός φρόντισε, πάντως, να ρίξει τους τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας. " Ηταν το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας. Πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα κάθε αποτέλεσμα και να κοιτάμε την επόμενη μέρα" υποστήριξε και πρόσθεσε πως: " Παίζουμε χωρίς τους δυο Αμερικανούς μας, που είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Καλύπτουμε το πρόβλημα με ιδιόμορφο σχήμα. Ο Κατσίβελης ήταν κι αυτός έξω με διάστρεμμα. Χρειαζόταν υπέρβαση από τους περιφερειακούς μας και σε χρόνο και σε προσπάθεια".

Καταλήγοντας, ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τον κόσμο που μετέτρεψε το ΣΕΦ σε πραγματική έδρα: " Το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε απόψε sold-out με φοβερά θετική ατμόσφαιρα, μετά από δυο ήττες. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, γιατί παλεύουμε στο γήπεδο και γιατί έχουμε κατακτήσει δυο ευρωπαϊκά τρόπαια. Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στο κοινό μας. Ο κόσμος έχει διάθεση, όποιοι έρχονται θα βλέπουμε μεγάλα ματς απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ