ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γουόκαπ"

Μπαρτζώκας: "Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Γουόκαπ"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME SPORTS

Για τον τραυατισμό του Τόμας Γουόκαπ, την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου bwin και τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν με Βίρτους Μπολόνια και Παναθηναϊκό AKTOR μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την ελπίδα να έχει αποφύγει κάποια σοβαρή ζημία ο Τόμας Γουόκαπ εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι bwin με 85-67. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ακόμα πόσο κρίσιμα είναι τα ματς που ακολουθούν για τους ερυθρόλευκους στην EuroLeague απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια (7/3, 22:00) και Παναθηναϊκό AKTOR (14/3, 19:45).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Σε αντίξοες συνθήκες απέναντι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος κερδίσαμε με είκοσι πόντους και είχαμε φτάσει στο σημείο να κερδίζουμε με σχεδόν τριάντα. Παίξαμε χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ και χάσαμε τον Γουόκαπ στην αρχή του ματς. Έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά. Οπότε θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Ήμασταν σοβαροί, αν και είχαμε αυξομειώσεις στην απόδοσή μας επιθετικά και αμυντικά, είχαμε κενά σημεία, παρόλα αυτά η δυναμική της ομάδας φαίνεται. Έχουμε το ματς της Παρασκευής (σσ. κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια) που είναι πολύ κρίσιμο, γενικά ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα ματς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα και με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι.

Θα αξιολογηθεί αύριο το πρωί η κατάσταση του Γουόκαπ. Μετά από ένα διάστρεμμα βλέπεις την επόμενη μέρα το πρήξιμο. Θα κάνει μαγνητική και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ