ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Είμαστε διψασμένοι, ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμοι για το Κύπελλο Σλούκας και Πάπας"

Μπαρτζώκας: "Είμαστε διψασμένοι, ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμοι για το Κύπελλο Σλούκας και Πάπας"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Για δίψα και κίνητρο των παικτών του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ενώ τόνισε πως κατά πάσα πιθανότητα Σλούκας και Πάπας θα βοηθήσουν την ομάδα.

Στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ βρίσκεται ήδη το μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είδε τον Ολυμπιακό να κερδίζει δια περιπάτου τον Ιωνικό για τη 16η αγωνιστική της Basket League.

"Με βάση αυτά που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα στην EuroLeague,γιατί παιχνίδια σαν αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελούν κριτήριο, νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο. Το Κύπελλο είναι πάντα μια ιδιαίτερη διοργάνωση, όπου τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ, όλοι έχουν την ευκαιρία τους, οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί και έτοιμοι. Εννοείται ότι είμαστε διψασμένοι, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να παίζει στον Ολυμπιακό και να μην έχει κίνητρο.

Ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμοι Σλούκας και Πάπας. Ο Σλούκας έκανε ατομική σήμερα, θα κάνει και αύριο για να μπει στην ομαδική την Τρίτη (14/02). Κατά μεγάλο ποσοστό πιστεύουμε ότι θα είναι", ανέφερε ενδεικτικά ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρολεύκων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ