ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Είμαστε αδικαιολόγητοι, ο έξτρα γύρος φέρνει έξτρα κόπωση"

Μπαρτζώκας: "Είμαστε αδικαιολόγητοι, ο έξτρα γύρος φέρνει έξτρα κόπωση"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός το ματς με τον Άρη, όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της Stoiximan Basket League.

Ο Ολυμπιακός ίδρωσε για να κερδίσει τον Άρη (85-77) στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το επαναλαμβανόμενο μοτίβο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι παίκτες του τα τελευταία 4-5 παιχνίδια στην Stoiximan Basket League, ενώ τόνισε πως ο έξτρα γύρος του Top-6 δεν μπορεί να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην ομάδα του, παρά μόνο έξτρα κόπωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στο flash interview της ΕΡΤ μετά το ματς:

"Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης, αλλά και ο εαυτός μας, γιατί για μία ακόμα φορά, νομίζω τέταρτη ή πέμπτη συνεχόμενη, νομίζαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι περπαντώντας και μετά αναγκαζόμαστε να ξοδέψουμε μεγάλη ένταση και ενέργεια για να κερδίσουμε αυτά τα ματς στο τέλος. Είμαστε αδικαιολόγητοι.

Η νέα φάση του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει έξτρα κόπωση. Με όλο το σεβασμό. Σέβομαι πάντα τους θεσμούς. Εμείς θα παίξουμε 5-6 παιχνίδια ακόμα με πολύ καλούς αντιπάλους, τους άλλους πέντε πρώτους του πρωταθλήματος. Έχουμε παίξει ήδη περίπου 60 παιχνίδια, οπότε για μας είναι έξτρα κόπωση, την οποία πρέπει, βέβαια, ως επαγγελματίες να είμαστε έτοιμοι να τη διαχειριστούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ