SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια "

SUPER CUP 2023 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2023 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως ο τελικός του Super Cup κρίθηκε στο πρώτο μέρος υπέρ του Ολυμπιακού από την καλή αμυντική εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν ένα υψηλό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στον πρώτο τελικό της σεζόν επικρατώντας με 75-51 του Παναθηναϊκού και κατακτώντας το Super Cup, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται ιδιαίτερα στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του στο πρώτο μέρος στις δηλώσεις που έκανε στην δημόσια τηλεόραση στο φινάλε του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αν και είναι δύσκολο αυτά τα παιχνίδια να κριθούν τόσο νωρίς, αλλά ήμασταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά στο πρώτο μέρος και επιβληθήκαμε και ψυχολογικά του Παναθηναϊκού μέσω αυτού του τρόπου.

Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε σοβαρή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια και όπως έχουμε πει, πέρα από τα πρόσωπα η ομάδα συνεχίζει να έχει ένα υψηλό είπεδο.

Σήμερα έλειπε και ο Νάιτζελ, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στην κόρη του, στη γυναίκα του και στον ίδιο για το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Σχεδιάσαμε σε μία ημέρα το παιχνίδι όπως πάντα, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να κρύψουμε τις αδυναμίες μας και να εκθέσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά, ήταν ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, είμαστε χαρούμενοι, τώρα αρχίζει η χρονιά"

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ