ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας στο SPORT24: "Έχω μάθει να ζω με την αδρεναλίνη, αλλά φέτος είμαι πιο ήρεμος"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκα σε δηλώσεις του στο SPORT24
Ο Γιώργος Μπαρτζώκα σε δηλώσεις του στο SPORT24 PHOTO CREDITS: SPORT24

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το SPORT24 σε LIVE STREAMING και περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου, τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε καλά στοιχεία στη δημιουργία, όχι όμως και στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 94-67 και προκρίθηκε με άνεση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο που μετέδωσαν για λογαριασμό του SPORT24 σε Livestraming την αναμέτρηση, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έπαιξαν όσο καλά θα ήθελε, ωστόσο θεωρεί ότι φέτος η ομάδα έχει αρκετό ταλέντο, καθώς έγιναν οι προσθήκες που ζήτησε.

Από εκεί και πέρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μουσταφά Φαλ, αλλά και τα συναισθήματά του για τη νέα χρονιά, μετά τα όσα έχει ζήσει στους πάγκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο: Για τον κόσμο που ήρθε να δει τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός έχει φιλάθλους παντού και όπου έρχεται μας βοηθάει, δεν έχω παράπονο και είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

Για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι: "Δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν παίξαμε καλά και ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα. Δείξαμε απροθυμία να πιεστούμε σήμερα, γιατί θεωρήσαμε ότι θα κριθεί εύκολα σήμερα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για μας να αναλύσουμε όσα έγιναν σήμερα".

Για τη διαφορετική προσέγγιση στην άμυνα: "Είχαμε καλή δημιουργία, γιατί διαθέτουμε παίκτες με επιθετικό ταλέντο. Ο Παπανικολάου και ο Πρίντεζης έμειναν λίγο πίσω γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμοι, είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς, θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι μαζί και να ευθυγραμμίζονται στη φυσική κατάσταση".

Για τη διαφορετική σεζόν, λόγω Σπανούλη και Basket League: "Η χρονιά είναι δύσκολη, είναι πολλά τα παιχνίδια φέτος. Στην EuroLeague, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, κάτι που είδαμε και πέρυσι. Φέτος θα είναι ακόμα χειρότερο, καθώς όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Δεν παραπονιόμαστε γιατί είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω και μπορούμε να διεκδικήσουμε δύο τίτλους".

Για τον Φαλ: "Είναι καλώς στο να πασάρει την μπάλα, είναι αλτρουιστής. Η EuroLeague θα είναι πιο εύκολη γι' αυτόν. Είναι κουρασμένος γιατί κάνανε προετοιμασία με τη Γαλλία και παίξανε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Δεν τον φοβάμαι γιατί δουλεύει πολύ σκληρά".

Για το πώς είναι φέτος στον πάγκο μετά τη συνολική του πορεία στην καριέρα του: "Πάντα όταν ξεκινάει μια νέα χρονιά και υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός. Κάνω αυτή την ψυχοφθόρα δουλειά πολλά χρόνια. Γενικά έχω μάθει να ζω με την αδρεναλίνη. Φέτος είμαι πιο ήρεμος και δεν έχω πολλές αντιδράσεις στον πάγκο, με την ομάδα.

Ξεκινήσαμε πέρυσι μια νέα ομάδα, χτίζοντας έναν νέο κορμό. Φέτος το καλοκαίρι πήραμε τους παίκτες που θέλαμε με εμπειρία Ευρωλίγκας. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα τη διαχείριση των κρίσεων, την υγεία. Ως προς το βάθος του πάγκου θα δούμε που έχει ανάγκες η ομάδα μας. Έχουμε αυτή την πολυτέλεια".

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος στο Μπάσκετ μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ολυμπιακού αποκλειστικά στο SPORT24! Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος περιέγραψαν τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες!

Δείτε ξανά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου στην αποκλειστική μετάδοση του SPORT24

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ