ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν σκέφτομαι το σουτ του Μίτσιτς, αν μένεις στα παλιά σε ξεπερνάνε τα πράγματα"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του αγώνα Μπάγερν - Ολυμπιακός | 17 Νοεμβρίου 2022
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του αγώνα Μπάγερν - Ολυμπιακός | 17 Νοεμβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ενόψει του αυριανού (1/12) αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ότι δεν σκέφτεται το buzzer-beater του Μίτσιτς από τον περσινό ημιτελικό του Final Four επειδή κοιτάζει μπροστά, ενώ στάθηκε στο βάθος των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (1/12) στην Τουρκία την Αναντολού Εφές (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και - έπειτα από ερώτηση - στον περσινό ημιτελικό του Final Four των δύο ομάδων που κρίθηκε με το buzzer-beater του Βασίλιε Μίτσιτς, λέγοντας ότι δεν το σκέφτεται πλέον, αφού εστιάζει στο μέλλον.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Εφές: "Πρέπει να παίξουμε με το στυλ το δικό μας, απλώς πρέπει να παίξουμε καλά. Πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο. Το στυλ το δικό μας είναι αυτό, να παίζουμε ομαδικά και με μεγάλη ταχύτητα και στο να πασάρουμε και στο πως κινούμαστε μακριά από τη μπάλα. Πρέπει να σουτάρουμε τη μπάλα καλά, πρέπει να έχουμε ισορροπία σκοράροντας και μέσα και έξω και φυσικά πρέπει να αμυνθούμε καλά στους δημιουργούς τους. Είναι μια ομάδα που έχει φοβερά γεμάτο ρόστερ".

Για το αν το μέτριο ξεκίνημα της Εφές αποτελεί παγίδα ενόψει του ματς: "Όταν μπαίνεις να παίξεις με την Εφές δεν έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση ή θα σε υποτιμήσουν. Ξέρεις πως αν δεν είσαι 100% έτοιμος θα έχεις πρόβλημα. Γενικά πάντως, πλέον παίζουν καλύτερα. Κέρδισαν εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια, εντός κέρδισαν την Μπαρτσελόνα και δείχνουν όλο καλύτερα. Προφανώς το επίπεδό τους είναι πολύ υψηλό".

Για το αν σκέφτεται το τρίποντο του Μίσιτς στην εκπνοή στον περσινό ημιτελικό που στέρησε τον Ολυμπιακό την πρόκρισή του στον τελικό της EuroLeague: "Πραγματικά δεν το σκέφτομαι. Όχι μόνο εγώ, όλοι στον αθλητισμό μαθαίνουμε να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Αν μένεις στα παλιά σε ξεπερνάνε τα πράγματα. Σας διαβεβαιώ πως από την περσινή ομάδα που είχαμε και χάσαμε για ένα σουτ την πρόκρισή μας στον τελικό, έχω μόνο πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Πήγαμε πολύ καλά, πήραμε τίτλους... Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν βέβαια μια φάση που μας στέρησε έναν τελικό. Ας ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και να βελτιωνόμαστε συνέχεια, μήπως το ξανακάνουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ