STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν πρέπει να υποτιμάμε τον Παναθηναϊκό και να νομίζουμε ότι θα κερδίζουμε με 20-30 πόντους επειδή έχουμε σερί"

Μπαρτζώκας: "Δεν πρέπει να υποτιμάμε τον Παναθηναϊκό και να νομίζουμε ότι θα κερδίζουμε με 20-30 πόντους επειδή έχουμε σερί"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Στη νευρικότητα και την πίεση που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στη νευρικότητα που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: "Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε λέι απ, πολλά ανοιχτά σουτ. Είχαμε την πίεση, ο Παναθηναϊκός έπαιξε στην ουσία χωρίς πίεση σήμερα, δεν είχε να χάσει κάτι. Έκανε καλό παιχνίδι και κρατήθηκε από κάποια πολύ δύσκολα σουτ, όπως αυτό του Μπέικον στο τέλος. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι καθοριστικό για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Εμείς συνεχίζουμε.

Πάντα παίζει ρόλο και ο αντίπαλος όταν δυσκολεύεσαι να κερδίσεις. Αν έχουμε φτάσει στο σημείο να υποτιμούμε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού και θεωρούμε ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε φορά με 20-30 πόντους επειδή τους έχουμε κερδίσει 9 φορές συνεχόμενες είναι η τελείως λάθος προσέγγιση που έχει όλη η μπασκετική κοινότητα. Δεν είναι έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, το έχει αποδείξει, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στην EuroLeague.

Δεν έχει κριθεί κάτι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Νομίζω ότι γενικά θα βελτιωθούμε και δεν θα είμαστε ξανά τόσο νευρικοί όσο σήμερα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ