EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δε φοβόμαστε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

Μπαρτζώκας: "Δε φοβόμαστε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

Μία μέρα πριν το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Παντελή Διαμαντόπουλο για το... ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (13/5, 19:00).

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Παντελή Διαμαντόπουλο, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας του εν όψει του αυριανού ημιτελικού του Φάιναλ 4, με την ΤΣΣΚΑ, στο Βερολίνο. Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του:

Για την παρουσία και δεύτερης ρωσικής ομάδας στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας: " Είναι πρωτόγνωρο για αυτούς, διότι καμία άλλη ομάδα, πλην της ΤΣΣΚΑ, δεν είχε νίκη όχι σε Φάιναλ Φορ, αλλά και σε σειρά πλέι οφ. Είναι σημαντικό για το ρωσικό μπάσκετ να είμαστε εδώ".

Για την ΤΣΣΚΑ και την κατάρα των χαμένων ημιτελικών: " Μετά την ήττα της στον τελικό από τον Ολυμπιακό το 2012, τις επόμενες χρονιές έχασε στα ημιτελικά δύο φορές από τον Ολυμπιακό και μία από την Μακάμπι. Βέβαια τα πρόσωπα έχουν αλλάξει, υπάρχουν διαφορετικοί προπονητές και είναι διαφορετικές συνθήκες. Κάθε ματς, άλλωστε, είναι μία διαφορετική ιστορία. Μόνο σε ένα… κλειστό παιχνίδι, που οι αποφάσεις στο τέλος είναι δύσκολες μπορεί αυτό το γεγονός να επηρεάσει την ΤΣΣΚΑ, λόγω των πρόσφατων αποτυχιών της".

Για το αν φοβάται την ΤΣΣΚΑ και το πού πρέπει να χτυπήσει την αντίπαλό της η Λοκομοτίβ: " Δε φοβάμαι κάτι. Η ομάδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, είτε της διοίκηση, είτε των οπαδών, ακόμα και της κοινωνίας του μπάσκετ. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα κόντρα σε μία ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο, σκοράρει κοντά στους 100 πόντους και έχει στην περιφέρεια τους Τεόντοσιτς και Ντε Κολό. Στόχος μας είναι, μέσω της καλής μας άμυνας, να ελέγξουμε το ρυθμό. Θα έχουμε τύχη σε κλειστό σκορ".

Για το πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία του να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο: " Φυσικά θα ήθελα πολύ να το ξανακάνω. Είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό. Είμαστε τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, σε ένα μεγάλο μπασκετικό γεγονός, με τη δημοσιότητα για τα περισσότερα μέλη της αποστολής να είναι πρωτόγνωρη. Θέλουμε να χαρούμε το διήμερο και να παλέψουμε κάθε φάση".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ