EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Χρειαζόμαστε χρόνο τον οποίο δεν έχουμε, παίξαμε τρία σερί ματς με πολλή πίεση"

Μπαρτζώκας: "Χρειαζόμαστε χρόνο τον οποίο δεν έχουμε, παίξαμε τρία σερί ματς με πολλή πίεση"
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Το αποτέλεσμα κρατάει το βράδυ της Τρίτης (2/1) ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μίλησε ξανά για την πίεση του αποτελέσματος και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της EuroLeague.

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία τριάδα αγώνων στους οποίους υπήρχε το "πρέπει" στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο το βράδυ της Τρίτης (2/1). Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τη Μονακό, στάθηκε στο γεγονός ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν παντού στη φετινή EuroLeague και ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τον κόσμο που γέμισε και πάλι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ήταν το τρίτο σερί ματς στο οποίο είχαμε πολλή πίεση. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε μετά από εκείνα με τη Βιλερμπάν και με την Άλμπα Βερολίνου. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καταπληκτικά, είχε τις ευκαιρίες της, έβαλε διαδοχικά τρίποντα για να γυρίσει στο ματς. Είχαμε διψήφια διαφορά, αλλά ήμασταν... αθώοι. Κάναμε λάθη και δεν είχαμε υπομονή, τους δώσαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαν αυτοπεποίθηση, όμως στην ισοπαλία το τρίποντο του Γουίλιαμς-Γκος και η ασίστ του Φαλ, όπως και οι δύο άμυνες του Μουστάφα, έκριναν το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του, πρέπει να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων στη EuroLeague. Ακόμη και απέναντι στην Άλμπα, παίξαμε μπροστά σε 12 χιλιάδες θεατές κι ας μην κυριαρχούν στη διοργάνωση. Βλέπω και τα άλλα αποτελέσματα, όλοι αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και τους συνδυασμούς που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε καλά. Ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να παλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε.

Κάναμε πολλά λάθη απόψε, νομίζω 17, έκαναν 11 κλεψίματα. Το κλέψιμο πάντα οδηγεί στον αιφνιδιασμό. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. Η Μονακό είναι δυνατός ανταγωνιστής για το Final Four, όλοι θα είναι έτοιμοι. Τα ματς που όλοι θεωρούν κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα. Αυτά που αν δεν τα κερδίσεις θα δημιουργηθεί κρίση είναι τα πιο δύσκολα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ