STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Χάσαμε δικό μας παιχνίδι, απορώ πραγματικά πώς δόθηκαν αυτά στον Γουόκαπ"

Μπαρτζώκας: "Χάσαμε δικό μας παιχνίδι, απορώ πραγματικά πώς δόθηκαν αυτά στον Γουόκαπ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τον δεύτερο τελικό ως ένα παιχνίδι που χάθηκε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, ενώ πέταξε την σπόντα του για τη διαιτησία με αφορμή τα σφυρίγματα που έφεραν την αποβολή του Τόμας Γουόκαπ.

Ο Ολυμπιακός έχασε στο ΟΑΚΑ μετά από δεκατέσσερις (14) σερί νίκες σε ντέρμπι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για έναν αγώνα που χάθηκε μέσα από τα χέρια της ομάδας του. Πέραν αυτού, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε επίσης στην αποβολή του Τόμας Γουόκαπ στις αρχές της τρίτης περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σήμερα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Τώρα έχουμε κάτι θέματα. Δυστυχώς ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν είναι υγιής. Ο Σλούκας δεν ήταν εδώ. Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του Σάσα. Ο Γουόκαπ βγήκε από το παιχνίδι, ο μοναδικός πλέμεϊκερ που είχαμε. Με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια τεχνική ποινή με ένα flopping που πραγματικά απορώ πώς δόθηκαν όλα αυτά.

Είχαμε επιμονή, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε. Πήγαμε εκεί που θέλαμε στις λίγες κατοχές, αλλά κάναμε λάθη στην επίθεση, κάναμε λάθη στην άμυνα. Μας έβαλε και δύο μεγάλα σουτ. Ενώ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος, πάλι δεν τα καταφέραμε. Θα διδαχθούμε από το παιχνίδι και θα μάθουμε για το επόμενο".

Για τις συνθήκες και τις τέσσερες απουσίες κι αν ο Παναθηναϊκός τον κρατάει στον ρυθμό του:

"Δεν λέω ούτε θετικά ούτε αρνητικά για παίκτες. Κρίνω μόνο την ομάδα μας. Δυστυχώς κάναμε λάθη στο τέλος. Αν δείτε τα +/- στο τέλος, θα δείτε ότι κάποιοι προφανώς υστέρησαν. Ίσως δεν μπήκαν στο κλίμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το playmaking για να μπουν στο παιχνίδι και να δώσουν τα πράγματα που πρέπει. Δεν περιμέναμε εύκολη σειρά. Για να πας να πάρεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Και δύσκολες συνθήκες είναι αυτές που συμβαίνουν εδώ γενικά. Να ξεφύγουμε από αυτά. Να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε όλη τη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε το πλεονέκτημα, έχουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδο μας και ελπίζουμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ