EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Αστοχήσαμε στα κρίσιμα σουτ, έπρεπε να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα σε όλο το σαραντάλεπτο"

EUROLEAGUE 2023-2024 / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ
EUROLEAGUE 2023-2024 / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ EUROKINISSI SPORTS

Περισσότερη μαχητικότητα, σε διάρκεια, θέλει να δει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, όχι όμως και από τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακό από τη Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στάθηκε στα άστοχα σουτ της ομάδας του όταν το σκορ ήταν 79-76 και 81-78, λέγοντας πως οι Πειραιώτες χρειάζονται περισσότερη μαχητικότητα για να κλείνουν αγώνες σαν κι αυτόν στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Είχαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες όταν ισορροπήσαμε το ματς, όμως αστοχήσαμε στα κρίσιμα σουτ. Χρειαζόμασταν τέτοια σουτ, όπως χρειαζόμασταν να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα σε όλο το σαραντάλεπτο και όχι μόνο στην τέταρτη περίοδο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, έπρεπε να επενδύσουμε φάουλ για να γλιτώσουμε λέι-απ.

Με το υπάρχον πρόγραμμα, η EuroLeague είναι η Λίγκα των τραυματισμών. Είχαμε πολλές απουσίες, είχαμε πολλούς παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είχαμε τέσσερις νίκες και ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, όμως πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς. Δεν πρέπει να έχουμε πίεση. Αστόχησαν σε 15 σουτ στο πρώτο μέρος και πήραν οκτώ ριμπάουντ. Το μαχητικό πνεύμα είναι κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο. Η απουσία του Λαπροβίτολα ήταν σημαντική, όμως σημασία έχει πόσο συμπαγής είσαι σε άμυνα κι επίθεση κι αυτό έκανε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ