EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκολα Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς εναντίον του Ολυμπιακού σε αγώνα της EuroLeague για το 2019/20
Ο Νίκολα Μίροτιτς επιτίθεται στο καλάθι του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μίροτιτς ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Πριν από δύο μέρες, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ένας αθλητής της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, ο Νίκολα Μίροτιτς ενημέρωσε πως αυτός είναι ο παίκτης που έχει τον κορονοϊό.

Ο ίδιος ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter: "Θα ήθελα να σας πω ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και δεν θα είμαι σε θέση να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά και ακολουθώ τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στους συμπαίκτες μου, θα τους υποστηρίξω από απόσταση".

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκολα Μίροτιτς

Οι μπλαουγκράνα θα αντιμετωπίσουν τη Βαλένθια (εκτός) και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (εντός) για τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Palau Blaugrana. Η απουσία του 29χρονου φόργουορντ από τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας είναι δεδομένη, ενώ πλέον παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει -ιατρικά- να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη "Βασίλισσα".

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως η Μπαρτσελόνα χάνει τον σημαντικότερο παίκτη της για το προσεχές διάστημα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναπροσαρμόζει άμεσα τα σχέδιά του.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, η ισπανική ομάδα αντιμετώπισε τη Ζενίτ, η οποία έχει ανακοινώσει δεκατρία κρούσματα μέσα σε λίγα 24ωρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ