ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Κάλινιτς, σύμφωνα με τους Σέρβους, αλλά πρέπει να πληρώσει

Ο Νίκολα Κάλινιτς σε αγώνα της ABA Liga
Ο Νίκολα Κάλινιτς σε αγώνα της ABA Liga PHOTO CREDITS: ADMIRALBET ABA LEAGUE / DRAGANA STJEPANO

Ο Νίκολα Κάλινιτς έχει κεντρίσει (ξανά) το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, όμως όπως αναφέρει η Mozzartsport οι Καταλανοί θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς ενδιαφέρει πολύ την Μπαρτσελόνα η οποία τον έχει στη λίστα της για την επόμενη σεζόν. Η περίπτωση του Σέρβου ωστόσο δεν είναι εύκολη καθώς, όπως αναφέρει η Mozzartsport οι Καταλανοί θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι μπλαουγκράνα έχουν κάνει μία πρώτη ανεπίσημη επαφή με τον παίκτη του Ερυθρού Αστέρα ωστόσο τα χρήματα που θα πρέπει να δώσουν στην πρωταθλήτρια της ABA League δεν είναι λίγα. Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο του Κάλινιτς υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης η οποία πρέπει να καταβληθεί από την Μπαρτσελόνα.

Τα δικαιώματα του Κάλινιτς ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ανήκουν στην Βαλένθια (η οποία θα συμμετέχει και αυτή στην EuroLeague τη φετινή σεζόν) στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2020/21. Αυτό σημαίνει πως βάσει νόμου η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δώσει ένα ποσό και στην ισπανική ομάδα.

Συνεπώς για να αποκτήσουν οι μπλαουγκράνα τον Κάλινιτς θα πρέπει να πληρώσουν δύο διαφορετικά ποσά σε δύο διαφορετικές ομάδες, κάτι που δεδομένων των συνθηκών και της μείωσης του μπάτζετ που θα υπάρξει δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ