ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει να φύγει ο Καλάθης λόγω κακής σχέσης με τον Γιασικεβίτσιους σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

Ο Νικ Καλάθης
Ο Νικ Καλάθης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU/TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η σχέση του Νικ Καλάθη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται ότι έφτασε στο απροχώρητο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, με τον διεθνή γκαρντ να φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Υπήρχε καπνός, τελικά φαίνεται ότι υπάρχει και φωτιά. Το χθεσινό (19/6) δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Νικ Καλάθης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μακάμπι και της Φενέρμπαχτσε αποδεικνύεται ότι δεν ήρθε τυχαία. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με σημερινό (20/6) δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" ο διεθνής γκαρντ θέλει να αποχωρήσει από τους Καταλανούς λόγω της κακής σχέσης του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν αρκετές συγκρούσεις το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα ο Καλάθης να εξετάζει πλέον όλες τις επιλογές του και ας έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα δίνει ακόμα μεγαλύτερη βάση στα προ ημερών δημοσιεύματα, αφού κάνει λόγο και αυτό για ενδιαφέρον των Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, προστίθεται ότι οι Καταλανοί θέλουν να κατεβάσουν το μπάτζετ τους την νέα σεζόν, με μία πιθανή αποχώρηση του Καλάθη να αναμένεται να βοηθήσει.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα αναμένονται ραγδαίες μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Ρεάλ, σε μία σεζόν που κρίνεται απολύτως αποτυχημένη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ