ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για τους τρεις άτυχους του clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα: Τα δεδομένα για τους τρεις άτυχους του clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης
BARCA BASKET

Κόρι Χίγκινς, Γιαν Βέσελι, Άλεξ Αμπρίνες. Οι τρεις άτυχοι της Μπαρτσελόνα στην εντός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Palau Blaugrana. Ποια τα δεδομένα εν όψει της έναρξης των playoffs της EuroLeague, σε μια βδομάδα.

Η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Palau Blaugrana ελάχιστη σημασία είχε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μπροστά σε αυτούς που έχασε -λόγω τραυματισμού- η Μπαρτσελόνα. Ο Κόρι Χίγκινς (μέση), ο Γιαν Βέσελι (γόνατο) και ο Άλεξ Αμπρίνες (αστράγαλος) δεν τελείωσαν το παιχνίδι, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ανησυχίας εν όψει της έναρξης των playoffs της EuroLeague σε μια βδομάδα.

Μία μέρα μετά από το clasico, η Μπαρτσελόνα δεν έχει ενημερώσει επισήμως για το ακριβές μέγεθος, σε πρώτη φάση όμως στην Ισπανία εξηγούν πώς έχει η κατάσταση για τους τρεις άτυχους του ντέρμπι.

Κόρι Χίγκινς: Η αποχώρηση από το παιχνίδι έγκειται σε ενοχλήσεις στη μέση, η οποία τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον τελευταίο χρόνο. Περισσότερο έγινε για προληπτικούς λόγους προκειμένου να μην επιβαρυνθεί, δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων που ακολουθούν.

Γιαν Βέσελι: Ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, με το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα να αποφασίζει να τον ξεκουράσει. Το πρόβλημα δεν δείχνει τόσο σοβαρό ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή στο Game 1 της σειράς με τη Ζάλγκιρις, σε μια βδομάδα.

Άλεξ Αμπρίνες: Διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο βαθμός του. Το πιθανότερο είναι πως θα χάσει τους δύο πρώτους αγώνες με τη Ζάλγκιρις, δεδομένου ότι ο τρόπος με τον οποίο έπεσε στο παρκέ, αλλά και το γεγονός πως δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του εν συνεχεία δείχνουν πως είναι β' ή γ' βαθμού το διάστρεμμα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ