NBA

Μπαρτσελόνα: Στον δρόμο της επιστροφής ο Μπολμάρο

Ο Λεάντρο Μπολμάρο με την φανέλα της Αργεντινής
Ο Λεάντρο Μπολμάρο με την φανέλα της Αργεντινής Ⓒ 2021 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε μια πρώτης μορφής συμφωνία με τον Λεάντρο Μπολμάρο (22 χρονών, 1.98 μέτρα), προκειμένου να τον επανεντάξει άμεσα στο δυναμικό της.

Είναι δεδομένο ότι το αμερικάνικο όνειρο δεν εξελίχθηκε όπως το φανταζόταν ο Λεάντρο Μπολμάρο (22, 1.98). Οι δύο απόπειρες να βρει τις ευκαιρίες του στο NBA, αρχικά με τους Γουλβς και εν συνεχεία με τους Τζαζ, δεν είχαν ανάλογη τύχη και από τη στιγμή που έμεινε free agent, ο δρόμος της επιστροφής για την Ευρώπη είναι -μάλλον- μονής κατεύθυνσης.

Ο Αργεντινός μάλιστα δεν θα επιστρέψει κάπου τυχαία στην Ευρώπη, αλλά - σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα - έχει ήδη απαντήσει καταφατικά στην Μπαρτσελόνα. Την ομάδα δηλαδή στην οποία αγωνιζόταν μέχρι να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι το 2021.

Με βάση πάντοτε με τα εν λόγω δημοσιεύματα, το deal της επιστροφής του Αργεντινού γκαρντ στη Βαρκελώνη αποτελεί διακαή πόθο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Θα πρέπει πάντως η επιστροφή να επικυρωθεί μέχρι την 1η Μαρτίου προκειμένου ο Αργεντινός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη EuroLeague.

Εφόσον επιβεβαιωθούν όλα αυτά και ο Μπολμάρο γίνει ξανά "μπλαουγκράνα", δεν αποκλείεται να 'ναι παρών στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (7 Μαρτίου), για το οποίο έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ