ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε το προπονητικό όνειρό του

Μπαρτσελόνα: Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε το προπονητικό όνειρό του
MIGUEL ANGEL POLO / VALENCIA BASKET

Μετά από το παιχνίδι με τη Βαλένθια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε τον ευσεβή αγωνιστικό πόθο του. Αυτό που, πάντως, είναι αδύνατο να συμβεί στην πράξη.

Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος τόσο γρήγορη και αποτελεσματική απέναντι σε αντίπαλο τέτοιου επιπέδου. Το διπλό στη Fonteta ήρθε σχετικά εύκολα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να ερωτάται στην press conferece για τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος -πάλι ως shooting guard- έκανε γεμάτη εμφάνιση, με 21 πόντους και 5/7 τρίποντα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα πήρε λοιπόν την... πάσα από την ερώτηση που του έγινε και εξέφρασε τον ευσεβή πόθο του. Αυτό που, πάντως, είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να συμβεί ποτέ. Είτε στην EuroLeague είτε στο ΝΒΑ.

"Αν μπορούσα, θα έπαιζα με πέντε πόιντ γκαρντ. Κι αυτό γιατί είναι παίκτες που ξέρουν πώς να "τρέξουν" την ομάδα και να πάρουν αποφάσεις. Αν είχα έναν πόιντ γκαρντ στα 2μ10 κι έναν άλλον στα 2μ08 ή στα 2μ02, θα τους έβαζα όλους μαζί γιατί έτσι θα διευκολυνόταν το παιχνίδι και η λήψη αποφάσεων. Θα μιλούσαμε για άλλο επίπεδο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ