ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας"

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /   /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ρήξη αχιλλείου, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για την κατάσταση της υγείας του Νίκολα Μίροτιτς.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/7) κυκλοφόρησαν σερβικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Μίροτιτς και συγκεκριμένα για ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Λίγη ώρα μετά η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας πως ο φόργουορντ των μπλαουγκράνα "αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο και έχει ξεκινήσει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας", το οποίο θα διαρκέσει για μερικές εβδομάδες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Καταλανών, "Σας ενημερώνουμε πως ο Νίκολα Μίροτιτς νιώθει ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Ο παίκτης μας που αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με ενοχλήσεις θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας που θα διαρκέσει για μερικές εβδομάδες.

Από το τέλος της σεζόν ο παίκτης είναι υπό έλεγχο από το ιατρικό μας τιμ. Η πρόοδός του θα καθορίσει και την επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ