ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπράντον Ντέιβις απών από το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις γιατί παίζει με την Ουγκάντα

Μπαρτσελόνα: Ο Μπράντον Ντέιβις απών από το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις γιατί παίζει με την Ουγκάντα
PHOTO CREDITS: BARCELONA

Η Μπαρτσελόνα έδωσε άδεια στον Μπράντον Ντέιβις να ταξιδέψει στην Αφρική προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική Ουγκάντας, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Απών από τον εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις το βράδυ της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, δίχως τον Μπράντον Ντέιβις στη σύνθεσή της. Ο αθλητικός ψηλός των μπλαουγκράνα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ιατρικής φύσης, απλά πήρε την άδεια του ισπανικού συλλόγου προκειμένου να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ουγκάντα στο "παράθυρο" του Νοεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο 30χρονος σέντερ από τις ΗΠΑ, πήρε πριν από δυόμιση χρόνια στα χέρια του το διαβατήριο από την αφρικανική χώρα προκειμένου να λογίζεται ως κοινοτικός στη Liga Endesa. Κάτι που άνοιξε μια θέση μεν στην Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα, από την άλλη όμως δημιούργησε έξτρα υποχρεώσεις. Όπως αυτή των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έδωσε μάλιστα το "παρών" στον εκτός έδρας αγώνα με το Μάλι, για την πρεμιέρα των προκριματικών. Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα χρησιμοποιήθηκε για 37'03'' από τον προπονητή της Ουγκάντας, έχοντας 24 πόντους (με 6/12 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 3/4 βολές), μαζί με 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 λάθη, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ