ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς είπε "όχι" σε "ψαλίδι" στο συμβόλαιό του

Ο Νίκολα Μίροτιτς σε αγώνα της Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μίροτιτς σε αγώνα της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: SHUTTERSTOCK

Η Μπαρτσελόνα πρότεινε στον Νίκολα Μίροτιτς να μπει "ψαλίδι" στις ετήσιες απολαβές του, όπως συνέβη με την ποδοσφαιρική ομάδα, με τον 30χρονο φόργουορντ να απαντά όμως αρνητικά.

Η Μπαρτσελόνα κάνει μεγάλη προσπάθεια εξορθολογισμού των χρεών της, παλεύει να περιορίσει την ετήσια ζημιά της προκειμένου να παραμείνει "ζωντανή" και να μην δει το φάσμα της πτώχευσης να ανοίγεται διάπλατα μπροστά της.

Ήδη, στο ποδοσφαιρικό τμήμα έγιναν θυσίες σε επίπεδο προσώπων (βλ. την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι), την ώρα που παίκτες - σύμβολα του συλλόγου, όπως ο Ζεράρ Πικέ, συμφώνησαν σε "ψαλίδι" στον μισθό τους προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα στη λειτουργία του κλαμπ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται το μπσακετικό τμήμα της Μπαρτσελόνα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποχαιρετά στη διάρκεια του καλοκαιριού τόσο τον Άνταμ Χάνγκα όσο και τον Βίκτορ Κλαβέρ για τους ίδιους λόγους. Εσχάτως όμως, προέκυψε ακόμη ένα ζήτημα: η ανάγκη για "ψαλίδι" στο συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς, οι ετήσιες απολαβές του οποίου φτάνουν τα 4.000.000 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε η Mundo Deportivo την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ο 30χρονος φόργουορντ απάντησε αρνητικά στη συγκεκριμένη προοπτική, μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

Οι μπλαουγκράνα τού πρότειναν μείωση αντίστοιχη με αυτή που έγινε στον Ζεράρ Πικέ, τον Ζόρντι Άλμπα και τον Σέρχι Μπουσκέτς (της τάξεως του 25% επί του συμβολαίου), εκείνος όμως αρνήθηκε επικαλούμενος το γεγονός πως κάτι αντίστοιχο συνέβη πέρσι. Τότε που συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, με μικρότερες όμως ετήσιες απολαβές σε σχέση με αυτές που προβλέπονταν ως τότε.

Είναι σαφές πως το συγκεκριμένο θέμα "καίει" την Μπαρτσελόνα, η οποία φιλοδοξεί να το κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ