ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κόρι Χίγκινς κάνει αγώνα δρόμου για Παναθηναϊκό

Ο Χίγκινς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Ο Χίγκινς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS

Ο Κόρι Χίγκινς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό πέλμα, κάνοντας πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (3/2, 22:00).

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου στο Palau Blaugrana, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να γνωρίζει πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κόρι Χίγκινς.

Το βασικό "δυάρι" της ισπανικής ομάδας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό πέλμα, κάνοντας πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει την επόμενη αναμέτρηση, αυτή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ίδιο γήπεδο (3/2, 22:00). Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του τραυματισμού, είναι σαφές πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, πλην όμως θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το επόμενο διήμερο για να περιορίσει -στον βαθμό του δυνατού- το πρόβλημα.

Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους περιμένει πως και πως την επάνοδο του Σερτάτς Σανλί στην αγωνιστική δράση. Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός τις προηγούμενες ημέρες λόγω κορονοϊού, έδωσε ήδη ένα αρνητικό τεστ, όντας πλέον σε αναμονή για το αποτέλεσμα του δεύτερου.

Πράγμα που σημαίνει πως αν όχι απέναντι στην Μπάγερν, τότε δεδομένα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ