ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Κόλλησαν" οι συζητήσεις με Ντέιβις, ισπανικά ΜΜΕ βάζουν στο κάδρο Ρεάλ, Αρμάνι και Εφές

Ο Μπράντον Ντέιβις
Ο Μπράντον Ντέιβις EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Μπράντον Ντέιβις είναι στάσιμες, ενώ την ίδια στιγμή την περίπτωση του Αμερικανού παρακολουθούν η Ρεάλ, η Αρμάνι Μιλάνο και η Αναντολού Εφές.

Το συμβόλαιο του Μπράντον Ντέιβις λήγει το καλοκαίρι, οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει, αλλά το θέμα παραμένει... στάσιμο. Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα "encestando", που βάζει στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία, το γεγονός ότι ενδεχομένως οι Καταλανοί να χρειαστεί - όπως και η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου - να κατεβάσουν το μπάτζετ τους περιπλέκει την κατάσταση. Αυτό είναι που ξαφνικά βάζει στο κάδρο τρεις ακόμα μνηστήρες: Την Ρεάλ, την Αναντολού Εφές και την Αρμάνι Μιλάνο. Τρεις ομάδες δηλαδή με μεγάλο "πορτοφόλι" και ισχυρό στάτους, που μπορούν να δελεάσουν τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ.

Για την ιστορία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ντέιβις αμείβεται φέτος με 3 εκατ. δολάρια "μικτά", ένα νούμερο που η Μπαρτσελόνα φέρεται να θέλει να κατεβάσει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ