ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Copa del Rey στον τελικό της Κυριακής

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Copa del Rey στον τελικό της Κυριακής
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ δεν δυσκολεύτηκαν να υπερκεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους στα ημιτελικά του Copa del Rey, με τις δύο ομάδες να τίθονται αντιμέτωπες στο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας την Κυριακή στις 19:30.

Τελικός γιγάντων στο Copa del Rey, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να διεκδικούν το ισπανικό Κύπελλο στο clasico της Κυριακής (19/2, 19:30).

Οι Καταλανοί διέλυσαν την Τενερίφη με 108-76 σε έναν ημιτελικό που έγραψαν ιστορία πετυχαίνοντας τους περισσότερους πόντους (40) σε μια περίοδο στην ιστορία του ισπανικού Κυπέλλου, με τους παίκτες του Ρότζερ Γκριμάου να φτάνουν στη ξεχωριστή επίδοση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Για τους Μπλαουγκράνα, ξεχώρισε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 15 πόντους.

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν της Βαλένθια με 96-76 το απόγευμα του Σαββάτου (17/2), σε έναν ημιτελικό που απλοποίησαν το έργο τους από το πρώτο μέρος (48-39) και έφτασαν στην άνετη νίκη με πρωταγωνιστή τον Ντζανάν Μούσα που σημείωσε 18 πόντους, με τον Γιαμπουσέλε να προσθέτει 14.

Την Κυριακή στο "Martin Carpena" της Μάλαγα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα αναμετρηθούν για 18η φορά σε τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με τους Καταλανούς να μετρούν 10 νίκες στις διασταυρώσεις των δύο ομάδων με φόντο το τρόπαιο του Copa del Rey. Το 2022 ήταν ο τελευταίος τελικός ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους, με τους Μπλαουγκράνα να επικρατούν με 64-59.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ