EUROCHALLENGE

Mπάρτον: "Είμαι ευτυχισμένος"

Mπάρτον: "Είμαι ευτυχισμένος"
ΑΕΛεμεσου

Έξαλλοι πανηγυρισμοί ξέσπασαν το βράδυ της Τρίτης, στη Λεμεσό με αφορμή την πρόκριση της ΑΕΛ στο Final Four

Ο προπονητής της ομάδας, Τσαρλς Μπάρτον, είπε για την μεγάλη επιτυχία: " Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτή τη νίκη", ενώ ο Βασίλι Ζαβορόγιεφ υποστήριξε: " Από την αρχή είχαμε δύσκολο έργο, αλλά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση για το Final-4. Ελπίζω να πάρουμε το κύπελλο".

Στην πανηγυρική πρόκριση αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Μάικ Λοϊζίδης: " H Πρωτέας ΕΚΑ ΑΕΛ δέχθηκε συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, αλλά και από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Τίτο Χριστοφίδη".

Οι φίλαθλοι της ομάδας, ετοιμάζουν θερμή υποδοχή σε παίκτες και τεχνικό τιμ, το βράδυ της Τετάρτης, στο αεροδρόμιο.

Πρόταση για ανάληψη του Final Four
Ο Μάικ Λοϊζίδης, δεν έκρυψε ότι μετά την πρόκριση, η σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΛ, είναι να γίνει πρόταση για ανάληψη του Final Four: " "Στον ΚΟΑ βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβουμε τη διοργάνωση. Το θέμα είναι να ξεπεραστεί το "αγκάθι" του οικονομικού".

"Θα είναι φοβερή εμπειρία, εάν εξαργυρώσουμε την παρουσία της Πρωτέας ΕΚΑ ΑΕΛ στο Final Four, με την ανάληψη της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Απριλίου

".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το διήμερο 24-25 Μαρτίου θα γίνει στη Λεμεσό, το FIBA All Star Game, οπότε θα αποτελέσει εξίσου μεγάλη επιτυχία πιθανή ανάληψη και του Final Four.








TAGS EUROCHALLENGE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ