ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπαρούτι από τον Ερυθρό Αστέρα, απειλεί να μην κατέβει στο Final Eight του Κυπέλλου εξαιτίας της Παρτίζαν

Καμπάσο και Πετρούσεβ
Καμπάσο και Πετρούσεβ ABA LIGA

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την σκέψη απόσυρσης από την τελική φάση του εγχώριου κυπέλλου, που θα φιλοξενηθεί στη Νις, εξέδωσε ο Ερυθρός Αστέρας, ζητώντας την τιμωρία της Παρτίζαν για το γεγονός πως αποσύρθηκε από τους περυσινούς ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Μέτωπα με την Ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας και φυσικά την Παρτίζαν αποφάσισε ν' ανοίξει ο Ερυθρός Αστέρας.

Το ερυθρόλευκο κλαμπ του Βελιγραδίου ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη πως δεν πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην κλήρωση του Final Eight του Κύπελλου και πως θα εξετάσει την εκδοχή της οριστικής αποχώρησης από το τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Νις από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου, εφόσον δεν επιβληθεί ποινή στην έτερη μεγάλη ομάδα της πρωτεύουσας που δεν είχε κατέβει στα ημιτελικά του περυσινού πρωταθλήματος.

Η Παρτίζαν είχε αποσυρθεί τότε επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των παικτών με συνέπεια ν' απειλείται με αποβολή από το επόμενο πρωτάθλημα. Εν τέλει της επιβλήθηκε πρόστιμο και αποκλεισμός στελεχών της για λίγες αγωνιστικές.

Επαναφέροντας το θέμα, οι άνθρωποι του Αστέρα απαίτησαν, μέσα από το επίσημο κείμενο που συνέταξαν, την τήρηση του καταστατικού προφυλάσσοντας τη νομιμότητα έστω και καθυστερημένα. Ειδάλλως θα 'ναι αυτοί που θα σκεφτούν να μποϊκοτάρουν τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση του εγχώριου μπάσκετ, αφού ούτως ή άλλως δεν κινδυνεύουν με αποβολή.

Στο Final Eight του Ραντιβόι Κόρατς έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή η Μπόρατς, η Ραντνίτσκι, η Μέγκα, η Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Μέταλατς, η Βοϊβοντίνα και η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ