EUROLEAGUE

Μπάουερμαν: "Φωτιά με φωτιά"

Μπάουερμαν: "Φωτιά με φωτιά"

Ο κόουτς της Λιέτουβος Ρίτας, Ντέιβιντ Μπάουερμαν ενημέρωσε (όλον τον κόσμο) πως όταν δεν παίζεις άμυνα, όταν δεν παλεύεις και όταν γκρινιάζεις, εύλογα δεν μπορείς και να νικήσεις.

Το πρώτο ημίχρονο με τη Λαμποράλ Κούτσα ήταν ιδανικό, για τους γηπεδούχους. Μετά την ανάπαυλα όμως, ήταν σαν να βγήκαν άλλοι παίκτες από τα αποδυτήρια, με τον κόουτς της Λιέτουβος Ρίτας να ξεσπαθώνει.

Η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα της Λιέτουβος Ρίτας σε μια εβδομάδα (την αρχή έκανε η Ούνιξ Καζάν, για τη VTB United League και τη σκυτάλη πήρε η Λαμποράλ Κούτσα, για τη Euroleague) έκανε έξαλλο τον Ντέιβιντ Μπάουερμαν, ο οποίος λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους " για το χειρότερο παιχνίδι, από την ημέρα που ήλθα στο Βίλνιους" και μια μέρα αργότερα προχώρησε σε λεπτομέρειες!

" Έχουμε πολλούς παίκτες, στους οποίους αρέσει πολύ η επίθεση, τόσο που παρασύρονται και ξεχνούν την άμυνα" είπε ο Γερμανός, για να προσθέσει ότι " όταν οι αντίπαλοι μας βελτίωσαν την άμυνα τους, εμείς απαντήσαμε στη φωτιά, με φωτιά (σ.σ. ή όπως θα λέγαμε στην Ελλάδα έριξαν λάδι στη φωτιά) και μετά αρχίσαμε να παραπονούμαστε για τους διαιτητές. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Μόλις ξέφυγε η Λαμποράλ, κάποιοι παίκτες μας χαμήλωσαν το κεφάλι και δεν σκέφτηκαν καν να παλέψουν. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει".

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ