EUROLEAGUE

Μπάνκι: "Δεν τα παρατήσαμε"

Μπάνκι: "Δεν τα παρατήσαμε"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Μπάμπεργκ, αλλά ο Λούκα Μπάνκι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάμπεργκ , αλλά ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στην καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην 25η "στροφή" της EuroLeague.

"Πρώτα από όλα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη του, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μας έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ήταν ανταγωνιστικοί κι έδειξαν πως έχουν την ποιότητα για αυτά τα παιχνίδια. Η προσέγγιση του ματς δεν ήταν εύκολη στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Μιλουτίνοβ δημιούργησε προβλήματα με το μέγεθός του, είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ, αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό που μου άρεσε περισσότερα είναι πως δεν τα παρατήσαμε. Παρά τη μεγάλη πίεση του Ολυμπιακού δεν κάναμε πολλά λάθη, είχαμε αρκετές ασίστ και αυτό αποτελεί την εικόνα μας για το πώς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Για να καλύψουμε το σωματικό πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, κάναμε πολλά φάουλ, αλλά κι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πιο καλά τα φάουλ μας, όπως κάναμε στη δεύτερη περίοδο, όταν δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να εκτελέσει πολλές βολές", είπε Ιταλός κόουτς, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της γερμανικής ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ