ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Μπάμπεργκ και Τουρκ Τέλεκομ για Βαγγέλη Μάντζαρη

Μπάμπεργκ και Τουρκ Τέλεκομ για Βαγγέλη Μάντζαρη

Πρόταση στον Βαγγέλη Μάντζαρη κατέθεσε η Μπάμπεργκ, ενώ και η Τουρκ Τέλεκομ ενδιαφέρεται για εκείνον ώστε να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Κίφερ Σάικς.

Την ώρα που ο Προμηθέας τον έχει στην κορυφή της λίστας του μαζί με ξένο πλέι μέικερ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης καλείται να αποφασίσει αν θα ξενιτευθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δέχθηκε μια καλή πρόταση από τη Μπάμπεργκ που βρίσκεται στο κυνήγι ενός ποιοτικού άσου.

Στα 30 του χρόνια, ο Μάντζαρης τελείωσε τη σεζόν 2019/20 με τη φανέλα του Προμηθέα στον οποίο μετακόμισε από την Ούνικς Καζάν, έμεινε χωρίς ομάδα και περίμενε μια καλή πρόταση, μια ομάδα που θα του προσφέρει ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του από το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Μπάμπεργκ είναι ένας αξιόλογος οργανισμός, συμμετέχει στο Basketball Champions League και ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα του Ολυμπιακού καλείται να αποφασίσει αν θα μετακομίσει στη Γερμανία ή αν θα προχωρήσει τις επαφές με την πρώην ομάδα του.

Για τον Μάντζαρη έχει ρωτήσει και η Τουρκ Τέλεκομ, η οποία έχασε πριν από λίγες μέρες τον Κίφερ Σάικς που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό (ο οποίος είχε επίσης εξετάσει την περίπτωσή του) και αναζητεί έναν έμπειρο πλέι μέικερ. Φαίνεται πως η υπομονή που έδειξε ο 30χρονος γκαρντ θα τον δικαιώσει, σε μια σεζόν που δείχνει από πολύ νωρίς τις ιδιαιτερότητές της.

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ