NBA

Μπακς: Ο Κρις Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο

Μπακς: Ο Κρις Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Σε αρθροσκοπική επέμβαση υποβλήθηκε ο Κρις Μίντλετον, προκειμένου να απαλλαγεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί γόνατο.

Επέμβαση στο δεξί γόνατο έκανε ο Κρις Μίντλετον, λίγο καιρό μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα playoffs του NBA. Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ για προπονήσεις.

Όπως αναφέρει το Athletic η αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε ο 31χρονος ήταν προσχεδιασμένη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήξεραν το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον Μίντλετον καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, στην οποία κατάφερε να αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια της regular season, μετρώντας 15.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μίντλετον είχε εγχειριστεί στον αριστερό καρπό, για αυτό και απουσίασε από τα πρώτα 20 παιχνίδια της σεζόν. Η επάνοδός του είχε πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου του 2022, όμως δεν κράτησε πολύ, αφού είχε παίξει μόλις σε 6 ματς, προτού απουσιάσει από τις επόμενες 18 αναμετρήσεις των Μπακς.

Να θυμίσουμε ότι ο Μίντλετον διαθέτει player option ύψους 40.4 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2023-24 και έχει περιθώριο μέχρι τις 21 Ιουνίου για να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο Μιλγουόκι, ή αν θα κάνει opt out, όπως σκέφτεται να κάνει ο Τζεβόν Κάρτερ, θεωρώντας πως μπορεί να βρει κάτι περισσότερο από τα 2.2 εκατ. δολάρια που προβλέπεται να εισπράξει την σεζόν 2023/24 αν μείνει στο Μιλγουόκι..

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ