NBA

Μπακς - Κινγκς: Ο Μάικ Μπράουν πήγε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία

Sacramento Kings head coach Mike Brown is restrained bt Malik Monk as he argues a call during the second half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Sunday, Jan. 14, 2024, in Milwaukee. The Bucks won 143-142 in overtime. (AP Photo/Morry Gash)
Sacramento Kings head coach Mike Brown is restrained bt Malik Monk as he argues a call during the second half of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks Sunday, Jan. 14, 2024, in Milwaukee. The Bucks won 143-142 in overtime. (AP Photo/Morry Gash) AP PHOTO / MORRY GASH

Στη μεγάλη αναμέτρηση των Μιλγουόκι με αντίπαλο τους Σακραμέντο Κινγκς, ο προπονητής των "βασιλιάδων", Μάικ Μπράουν αποβλήθηκε και μετά το τέλος του ματς πήγε στη συνέντευξη Τύπου με λάπτοπ προκειμένου να αναλύσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ένα μεγάλο ματς διεξήχθη στο Μιλγουόκι ανάμεσα σε Μπακς και Σακραμέντο Κινγκς, με τα "Ελάφια" να παίρνουν τη νίκη στην παράταση χάρις στο μεγάλο σουτ του Ντέιμιαν Λίλαρντ και την σπουδαία εμφάνιση του "τριπλού" Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού, ο προπονητής των "βασιλιάδων", Μάικ Μπράουν αποβλήθηκε έπειτα από ξέσπασμά του για την απόφαση των διαιτητών να μην καταλογίσουν φάουλ στον Καμ Πέιν.

Ο τεχνικός των Κινγκς ήταν έξαλλος και στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του παιχνιδιού, είχε μαζί του το λάπτοπ προκειμένου να εξηγήσει τη φάση, η οποία οδήγησε στην αποβολή του.

Ο Μπράουν ανέφερε μεταξύ άλλων:" Θα σας δείξω γιατί αποβλήθηκα από το παιχνίδι. Αυτό είναι στο πρώτο μέρος, στην τρίτη περίοδο στο 1'28". στο Μπορείτε να δείτε, πηγαίνετε πίσω να δείτε. Ο Φοξ ίσα που βάζει το χέρι του στον Ντέιμ (Λίλαρντ). Απλή επαφή, δεν τον έσπρωξε. Και του δίνουν τρεις βολές"

Δείτε εδώ την έκρηξη και την αποβολή του Μάικ Μπράουν:

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ