NBA

Μπακς - Χοκς: Ο 22χρονος Τρέι Γιανγκ έγραψε την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του ΝΒΑ

Ο Τρέι Γιανγκ οργανώνει την επίθεση των Ατλάντα Χοκς σε αγώνα της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Σίξερς στη Φιλαντέλφια.
Ο Τρέι Γιανγκ οργανώνει την επίθεση των Ατλάντα Χοκς σε αγώνα της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Σίξερς στη Φιλαντέλφια. 2021 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Υπεύθυνος για τους 72 από τους 116 πόντους των Ατλάντα Χοκς ήταν ο Τρέι Γιανγκ στο Game 1 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, επίδοση που συνιστά την κορυφαία στην ιστορία του ΝΒΑ σε Conference ή NBA Finals.

Η εμφάνισή του τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/6), ήταν μαγική. Ο Τρέι Γιανγκ οδήγησε τους Χοκς στο μπρέικ επί των Μπακς στο Game 1 των τελικών της Ανατολής, στην τρίτη εκτός έδρας νίκη σε ισάριθμα Game 1 στα φετινά playoffs, συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία και το σκοράρισμα με τη δημιουργία με αποτέλεσμα να γράψει την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ σκόραρε 48 πόντους (13/21 δίποντα, 4/13 τρίποντα, 10/12 βολές) και μοίρασε 11 ασίστ σε 41:05 συμμετοχής, με τους 72 πόντους που προκύπτουν από το άθροισμα της εκτέλεσης και της δημιουργίας του να συνιστούν σύμφωνα με την Elias Sports την καλύτερη επίδοση από παίκτη στην ιστορία των των τελικών, περιφέρειας ή πρωταθλήματος.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ