ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δήμος Αθηναίων: "Δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας"

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων
Ο Κώστας Μπακογιάννης σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Κώστα Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, διήρκησε περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά. Οι δύο άνδρες κάθισαν για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες στο ίδιο τραπέζι, με θέμα συζήτησης το γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο ανδρών, κι αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε ήδη για το θέμα, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως όλα υλοποιούνται βάσει των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

"Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και για όλη την πόλη. Υλοποιείται βάσει των συμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων. Κρατάμε την εκπεφρασμένη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το γήπεδο του μπάσκετ και τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει το παρών στην πρώτη συνεδρίαση της στις αρχές Ιανουαρίου. Σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ