Μπάγερν - Ράστα Βέχτα 103-67: Καυτός Έντουαρντς έδωσε την πρόκριση στους Βαυαρούς με 29 πόντους
Σαρωτική νίκη με 103-67 πέτυχε η Μπάγερν κόντρα στη Ράστα Βέχτα για να προκριθεί στους τέσσερις του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο Κάρσεν Έντουαρντς έβαλε 29 πόντους στο πρώτο μέρος.
Η Μπάγερν πήρε πολύ άνετα την πρόκριση για τους τέσσερις του Κυπέλλου Γερμανίας, αφού ισοπέδωσε με 103-67 την Ράστα Βέχτα στο BMW Park το βράδυ της Δευτέρας (9/12).
Ο Κάρσεν Έντουαρντς ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Βαυαρών, μετρώντας 29 πόντους ήδη από το πρώτο μέρος, που είχε 7/13 τρίποντα σε 17'50" συμμετοχής. Στα υπόλοιπα 7' που αγωνίστηκε μετά την ανάπαυλα δεν σκόραρε ξανά, αστοχώντας σε δύο προσπάθειες πίσω από τα 6.75μ. Πέραν του Έντουαρντς 20 πόντους είχε ο Αντρέας Ομπστ με 4/9 τρίποντα. Πολύ καλός και ο Κέβιν Γίμπο με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ.
Από πλευράς ηττημένων κατέβαλε εξαιρετική προσπάθεια ο Μπράντον Ράντολφ, ο οποίος πέτυχε double-double με 30 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Το Final Four του Κυπέλλου Γερμανίας θα γίνει στις 15 και 16 Φεβρουαρίου (σσ. δεν έχει οριστεί η έδρα). Πέρα από την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ εκεί έχουν προκριθεί ακόμα η Φρανκφούρτη, η Γκέτινγκεν και η Μπάμπεργκ, που απέκλεισε την Άλμπα.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 31-16, 56-35, 76-52, 103-67