EUROLEAGUE

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Έντονος διάλογος ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και Τρινκιέρι με το τέλος της αναμέτρησης

Η λογομαχία Μπαρτζώκα - Τρινκιέρι στο τέλος του Μπάγερν - Ολυμπιακός | 17 Νοεμβρίου 2022
Η λογομαχία Μπαρτζώκα - Τρινκιέρι στο τέλος του Μπάγερν - Ολυμπιακός | 17 Νοεμβρίου 2022 PRINT SCREEN

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ολυμπιακό ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχαν έντονο διάλογο που κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου 82-71, πήρε την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη EuroLeague μακριά από το ΣΕΦ και ανέβηκε στο 6-2.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει έντονο διάλογο με τον Αντρέα Τρινκιέρι, με τους δύο προπονητές να τα λένε για αρκετή ώρα με αφορμή την... απαίτηση του προπονητή του Ολυμπιακού να δοθεί τεχνική ποινή στον Ιταλό και στη Μπάγερν.

Τόσο ο Έλληνας προπονητής όσο και ο Ιταλός τεχνικός όπως φάνηκε από το διάλογο που είχαν αντιμετώπιζαν εντελώς διαφορετικά τις αποφάσεις των διαιτητών και για αυτό και συζήτησαν για αρκετά δευτερόλεπτα.

Ο Γιώργος Μποζίκας, συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο τέλος ανάμεσα στους δύο προπονητές ερωτηθείς από τον απεσταλμένο της "NOVA" και είπε:

"Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μια παρεξήγηση ήταν. Ο κοουτς είπε κάτι στον διαιτητή και ο Τρινκιέρι νόμιζε πως το είπε σε αυτόν. Δόθηκαν οι εξηγήσεις και λύθηκε το θέμα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ