ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Τζέντοβιτς μετά από 9 χρόνια, πήγε στη Μάλαγα

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Τζέντοβιτς μετά από 9 χρόνια, πήγε στη Μάλαγα
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την Μπάγερν Μονάχου ο Νίχαντ Τζέντοβιτς μετά από 9 χρόνια συνεργασίας με την γερμανική ομάδα, με την Μάλαγα να είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του.

Με ανακοίνωσή της η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε πως η συνεργασία της με τον Νίχαντ Τζέντοβιτς ολοκληρώθηκε και πως οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 9 χρόνια. Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την Μάλαγα να ανακοινώνει την απόκτησή του για 1+1 χρόνια.

Ο Τζέντοβιτς πήγε στο Μόναχο το 2013 ενώ τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να προσφέρει όσο θα ήθελε στην ομάδα του Τρινκιέρι. Φέτος αγωνίστηκε σε μόλις 18 παιχνίδια στην EuroLeague έχοντας μέσο όρο 1.6 πόντους και 1.1 ριμπάουντ.

Σε δηλώσεις του ο Τζέντοβιτς ανέφερε: "Είχα την ευκαιρία να πετύχω τους υψηλότερους στόχους ενώ ήμουν χαμηλά. Αυτό με έκανε πιο δυνατό και δεν θα άλλαζα τίποτα. Το να φοράω την φανέλα της Μπάγερν ήταν το καλύτερο συναίσθημα και φεύγω με αυτό".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ