ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ενοχλημένος ο Τρινκιέρι με τη γερμανική λίγκα για το πρόγραμμα

Ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι
Ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι EUROKINISSI

Εμφανώς ενοχλημένος ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι με την γερμανική λίγκα, με αφορμή το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή της Μπάγερν Μονάχου στα playoffs της EuroLeague.

Με την γερμανική λίγκα φαίνεται να έχει ενοχληθεί ο Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς το πρόγραμμα που εξέδωσε η λίγκα δεν επιτρέπει στον Ιταλό τεχνικό της Μπάγερν να οργανώσει σωστά την ομάδα του εν όψει των playoffs της EuroLeague.

Ο Τρινκιέρι σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με το πρόγραμμα καθώς η ομάδα του θα κληθεί να δώσει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για τα playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος, 48 ώρες πριν την έναρξη εκείνων της EuroLeague.

Παλεύεις, κάνεις θυσίες για οκτώ μήνες και έρχεται κάποιος και αλλάζει το πρόγραμμα. Πρέπει να διαλέξω εγώ αυτό ή την προσπάθεια των παικτών μου; Δεν θα το κάνω αυτό. Οπουδήποτε αλλού, οι ομάδες που προκρίνονται στα playoffs της EuroLeague είναι πρεσβευτές της λίγκας, της χώρας και των παικτών. Εμείς δεν είμαστε τίποτα", είπε φανερά εκνευρισμένος ο Τρινκιέρι.

Παρά το δύσκολο πρόγραμμα που καλείται να ακολουθήσει η Μπάγερν, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: "Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως κάθε φορά. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσουμε δεν ξέρω, αλλά θα προσπαθήσουμε σκληρά".

Θυμίζουμε ότι η Μπάγερν προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ είναι και η πρώτη γερμανική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ