ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Λεπενιώτης, Μπαφές και Σταυρόπουλος αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Σπανούλη: "Θα είσαι για πάντα ο MVP μας"

Λεπενιώτης, Μπαφές και Σταυρόπουλος αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Σπανούλη: "Θα είσαι για πάντα ο MVP μας"
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI

Το δικό του μπασκετικό αντίο στον Βασίλη Σπανούλη είπαν ο General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης, ο team manager του Χρήστος Μπαφές αλλά και ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο και τέως των ερυθρολεύκων Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο General Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης έγραψε στο Facebook: "O κορυφαίος όλων, ο μεγαλύτερος μαχητής και νικητής, ο τεράστιος αυτός αθλητής, που εκφράζει στον υπέρτατο βαθμό την πραγματική φιλοσοφία και νοοτροπία του μεγαλύτερου Ελληνικού αθλητικού οργανισμού, του Ολυμπιακού, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, πλήρης αγωνιστικών ημερών, παραστάσεων και επιτυχιών.Σε ευχαριστούμε Βασίλη για όλα όσα πρόσφερες και ζήσαμε. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Θρύλου".

Ο team manager του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές θέλησε να αποχαιρετήσει τον παίκτη Σπανούλη με τον δικό του τρόπο και με ένα post στο Twitter είπε "ευχαριστώ" για τα όσα πρόσφερε ο Σπανούλης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο επί χρόνια αρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του, σε μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού, ενώ εξαιτίας ενός τραυματισμού δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά.

"Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, ο μεγαλύτερος αθλητής του Ολυμπιακού, ο Θρύλος των Θρύλων αποφάσισε να ρίξει τη δίκη του αυλαία. Αρχηγέ μας σε ευχαριστούμε για όλα. Τυχεροί που ζήσαμε την εποχή σου", έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπαφές.

Και ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο Χρήστος Σταυρόπουλος, που συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει και ο ίδιος τον μεγάλο παίκτη και MVP, Σπανούλη.

"Βασίλη θα είσαι για πάντα ο MVP μας! Σε ευχαριστούμε για όλα! Billy you will always be our MVP! Thank you!", έγραψε χαρακτηριστικά.


TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ