Mozzart για Ομπράντοβιτς: “Ο κύκλος κλείνει στην Αθήνα”

Για την διαφαινόμενη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό γράφει το απόγευμα του Σαββάτου (20/6) η Mozzart.
Από μία διαφορετική οπτική βλέπει η Mozzart την επιστροφή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Από την οπτική της Παρτίζαν, ο κόσμος της οποίας ήλπιζε ότι θα ξαναδεί τον Σέρβο προπονητή στα ασπρόμαυρα, αλλά πλέον πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα.
“Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό σήκωσε την Ευρώπη στο πόδι. Η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, όμως όλα έχουν φτάσει στο σημείο που μία αλλαγή σκηνικού θα συνιστά έκπληξη” γράφει το σερβικό μέσο.
“Η εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτη συναισθήματα, ακόμη και γι’ αυτό το μέρος που έχει συνηθίσει τις εκρήξεις συναισθημάτων. Η σχέση του Ομπράντοβιτς με το κοινό της Αθήνας επιβίωσε τα χρόνια που οι δύο πλευρές ήταν χωρισμένες, επειδή δημιουργήθηκε τον καιρό που ο Παναθηναϊκός έγινε υπερδύναμη στην Ευρώπη” προσθέτει το δημοσιεύμα.
“Η δεύτερη θητεία του στην Παρτίζαν δεν τελείωσε όπως έπρεπε. Όλοι ονειρεύονταν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και τον Ομπράντοβιτς να τελειώνει την καριέρα του στα ασπρόμαυρα. Τελικά η δουλειά έμεινε στη μέση. Τώρα, θα δουλέψει ξανά με τον Λεσόρ και με τον Σλούκα, θα έχει λόγο στις αποφάσεις” αναφέρεται στο κείμενο.
“Η επιστροφή του Ζέλικο στην Αθήνα έχει ένα κοκτέιλ συναισθημάτων. Ευφορία, χαρά, ενθουσιασμό, αλλά και στενοχώρια, απογοήτευση και ερωτηματικά για το τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αν δεν υπήρξε η έκρηξη του περασμένου Νοεμβρίου” προσθέσει η Mozzart.
Στόχος του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού θα είναι η επιστροφή στην κορυφή, αλλά και “ο δέκατος τίτλος του Ζέλικο, ο τίτλος που δεν κατάφερε να πάρει στην Παρτίζαν. Θα έχει την ευκαιρία να κλείσει αυτόν τον κύκλο στην Αθήνα“.