ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μούσα: "Πέρυσι όλοι σκέφτηκαν ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε τη EuroLeague, αλλά ήρθαμε και τα διαλύσαμε όλα"

Μούσα: "Πέρυσι όλοι σκέφτηκαν ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτούσε τη EuroLeague, αλλά ήρθαμε και τα διαλύσαμε όλα"
PRINT SCREEN

Ο Τζάναν Μούσα συνέκρινε τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης με τον περυσινό Ολυμπιακό, στην προσπάθεια του να εξηγήσει ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη για να κατακτήσει τη EuroLeague, παρά την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποιεί.

Ο Τζανάν Μούσα συμμετείχε στο μίνι αφιέρωμα της EuroLeague στη Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν της "βασίλισσας" και στην περυσινή κατάκτηση της διοργάνωσης. Ο Βόσνιος φόργουορντ συνέκρινε την πορεία της ομάδας του στην τρέχουσα περίοδο, με την αντίστοιχη περυσινή πορεία του Ολυμπιακού που έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής.

"Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και όλοι σκέφτηκαν ότι θα κατακτούσε τη EuroLeague. Όμως στο τέλος ήρθαμε εμείς και τα διαλύσαμε όλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Το πραγματικό μπάσκετ πρέπει να ξεκινήσει αμέσως τώρα. Πρέπει να είμαστε στο peak μας", εξήγησε ο Μούσα, για να επισημάνει ότι οι "Μπλάνκος" έχουν συνταγή για να κερδίζουν τα παιχνίδια και να χαρακτηρίσει τον Φακούντο Καμπάσο τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη:

"Έχουμε μια συνταγή για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και, μάλιστα, έχουμε τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Φάκου (σ.σ. Φακούντο Καμπάσο)", για να πάρει τον λόγο ο Αργεντινός στη συνέχεια και να αποκαλύψει ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του:

"Παίζουμε ένα φανταστικό, πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ, με καλά plays και δυναμική. Όλοι παίζουν πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς προσαρμοζόμαστε στην βελτιωμένη απόδοση του αντιπάλου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ