ΜΠΑΣΚΕΤ

Μούρθια: Πρώτος στόχος ο Κόνερ Φράνκαμπ

BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKETLEAGUE / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κόνερ Φράνκαμπ αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τη Μούρθια σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα. Τα δύο "όχι" του 25χρονου γκαρντ και το πρόσφορο έδαφος στην ομάδα του Σίτο Αλόνσο.

Ο Κόνερ Φράνκαμπ θα αποχωρήσει από τη Basket League μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν, που τον βρήκε να μετράει 20.9 πόντους (με 42.3% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον του Προμηθέα Πάτρας και την εξαιρετική πρόταση της Μπαχτσεσεχίρ για εκείνον, ο 25χρονος γκαρντ φαίνεται πως οδεύει προς τη Μούρθια. Σύμφωνα με τη " Verdad" αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Σίτο Αλόνσο για τη θέση του πόιντ γκαρντ, δεδομένου ότι διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά που αναζητώνται: καλό περιφερειακό σουτ και ικανότητα στο σκοράρισμα.

Το ισπανικό δημοσίευμα τον ξεχωρίζει για τη θέση του πόιντ γκαρντ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τοποθετώντας πιο χαμηλά στη λίστα τον Λάνγκστον Χολ του Προμηθέα Πάτρας και τον Μπράντον Μπράουν της Νίζνι.

Εξάλλου, η Μούρθια φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης για τον επαναπατρισμό του Πάμπλο Αγκιλάρ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην Ιαπωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ