MUNDOBASKET 2023

Μωραΐτης: "Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια μου, θέλουμε τη νίκη για την περηφάνια μας"

Μωραΐτης: "Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια μου, θέλουμε τη νίκη για την περηφάνια μας"
PRINTSCREEN

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για το πώς κύλησε το βράδυ μετά από τον αποκλεισμό από τη Λιθουανία, αλλά και τα υψηλά επίπεδα κινήτρου σε όλους τα μέλη της αποστολής.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης παραδέχθηκε πως δεν κοιμήθηκε μετά από την ήττα - αποκλεισμό από τη Λιθουανία και τόνισε πως το κίνητρο παραμένει σε υψηλά επίπεδα για όλα τα μέλη της Εθνικής Ανδρών εν όψει του αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κίνητρο εντός της Εθνικής Ανδρών: "Προφανώς και υπάρχει κίνητρο, δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Θέλουμε αυτή την νίκη γιατί θα μας βοηθήσει για το προολυμπιακό, αλλά και για την περηφάνεια μας, τον κόσμο. Ανυπομονούμε για αύριο".

Για το αν φτάνουν στα αυτιά τους τα μπράβο από την Ελλάδα: "Σίγουρα έχει ακουστεί κάτι. Έχουμε μία πικρία, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η διοργάνωση. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά τη διοργάνωση και κοιτάμε το προολυμπιακό".

Για το πώς ήταν το χθεσινό βράδυ: "Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ προφανώς ήμουν στεναχωρημένος, δεν κοιμήθηκα. Έτσι είναι το άθλημα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά,. Θέλουμε έναν ακόμα αγώνα και προχωράμε".

Για τη συγκέντρωση που υπάρχει εν όψει του αγώνα με το Μαυροβούνιο: "Όλοι είναι έμπειροι, ξέρουν ότι έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να συνεχίζεις. Αν μένεις πίσω, θα μείνεις πίσω και θα έχεις μπερδεμένο μυαλό. Διαγράφουμε ό,τι έγινε. Μακάρι να γινόταν το αντίθετο, αλλά κοιτάμε το αύριο".

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ