ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τη Βιλερμπάν

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Στα 17.8'' για το τέλος του αγώνα με τη Βιλερμπάν, ο Μάικ Τζέιμς αποχώρησε άρον άρον από τον αγωνιστικό χώρο λόγω διαστρέμματος.

Η Μονακό καλείται να διαχειριστεί ένα σημαντικό πρόβλημα τις προσεχείς ημέρες (εβδομάδες;) αφού ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βιλερμπάν.

Σε προσπάθεια για floater, ο εκρηκτικός γκαρντ πάτησε πάνω σε πόδι αντιπάλου, με αποτέλεσμα να γυρίσει πολύ τον αστράγαλό του και να σωριαστεί στο παρκέ. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του για να φτάσει μέχρι τον πάγκο, με τους μορφασμούς του να καταδεικνύουν πως οι πόνοι ήταν έντονοι.

Όλα αυτά στα 17.8'' για το τέλος του αγώνα, κι ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξαναχτυπήσει -αυτή τη φορά φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς, τραυματισμός που δεν αποδείχθηκε σοβαρός όμως.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ