ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Ο Κέμπα Γουόκερ δεν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην EuroLeague

Μονακό: Ο Κέμπα Γουόκερ δεν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην EuroLeague
PRINTCREEN AS MONACO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague με τη φανέλα της Μονακό ο Κέμπα Γουόκερ.

Η Μονακό ρίχνεται το βράδυ της Παρασκευής (6/10, 21:30) στη μάχη της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Βαλένθια. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα έχει όμως στη διάθεσή της τον Κέμπα Γουόκερ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση είτε στις 20 Οκτωβρίου κόντρα στην Άλμπα, είτε στις 26 του ίδιου μήνα απέναντι στην Μακάμπι.

"Πλησιάζει στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που είχε στα γόνατα. Δεν θα πιέσουμε καθόλου. Υπήρξε τόσο μεγάλο διάστημα μεταξύ του τελευταίου του παιχνιδιού που δεν μπορούμε να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, για την οποία έχει κάνει και χειρουργική επέμβαση, τα γόνατά του δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Πρέπει να φροντίζεις τους άλλους μύες, την πλάτη. Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τον δούμε σύντομα στο γήπεδο και ότι θα παίξει με αυτοπεποίθηση", δήλωσε στην Equipe ο GM των Μονεγάσκων, Ολεκσέι Γεφίμοβ.

Να θυμίσουμε πως στο ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται στα πιτς και ο Τζόρνταν Λοίντ, που υποβλήθηκε προ καιρού σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στην οσφυϊκή μοίρα.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ