Μονακό: Καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών και κίνδυνος απεργίας, σύμφωνα με τη Meridian Sport

Η Meridian Sport με δημοσίευμά της δίνει νέα διάσταση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό.
Η κατάσταση στη Μονακό δεν είναι η καλύτερη δυνατή και η Meridian Sport έρχεται να φέρει μία νέα διάσταση στην υπόθεση του συλλόγου, που έχει άμεση επίδραση στο αγωνιστικό τμήμα.
Συγκεκριμένα, το σερβικό Μέσο αναφέρει πως υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει σε απεργία αν δεν γίνει έστω μερική καταβολή μισθών έως το τέλος της ημέρας.
Τα οικονομικά προβλήματα της Μονακό έχουν φέρει την κατάσταση σε αυτό το σημείο, ενώ χθες (5/2) αναβλήθηκε εκ νέου η ακρόαση για το πλάνο ανάκαμψης της ομάδας.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:
“Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που έλαβε η Meridian Sport, οι παίκτες μπάσκετ της Μονακό έχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους τουλάχιστον ενάμιση μήνα, γεγονός που έχει αυξήσει περαιτέρω τη δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια, ειδικά υπό το φως μιας σειράς κακών αποτελεσμάτων.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στον σύλλογο, εάν δεν γίνει έστω και μερική καταβολή μισθών μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας, οι παίκτες θα μπορούσαν να απεργήσουν. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει πραγματική πιθανότητα η Μονακό να παίξει με μια ομάδα νέων στον επόμενο αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος”.