ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Μίτσιτς: "Δεν περίμενα να κερδίσω το βραβείο του MVP, πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας"

Ο Βασίλιες Μίτσιτς με τη φανέλα της Εφές
Ο Βασίλιες Μίτσιτς με τη φανέλα της Εφές EUROKINISSI

Στο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της EuroLeague αλλά και τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο γκαρντ της Αναντολού Εφές, Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε για τη σημαντικότητα του βραβείου MVP της EuroLeague, τονίζοντας ότι δεν περίμενε πως θα το κατακτήσει, ενώ αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Όμορφο που βρίσκομαι εδώ και να εκπροσωπώ την Αναντολού Εφές. Τα δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κάπως παράξενα. Στο δεύτερο συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να δώσουμε το 100% και να απαντήσουμε σε μία κακή ήττα. Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και αυτό κάναμε και μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ.

Και συνέχισε, μιλώντας για το βραβείο του MVP: "Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι σημαίνει πολλά για εμένα. Αυτό το βραβείο είναι τέσσερα χρόνια δουλειάς, δύσκολης δουλειάς με συνεχόμενες θυσίες. Έγινε όμως και πλέον το έχω αφήσει πίσω μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου. Το πιο σημαντικό άτομο λείπει δυστυχώς, αλλά σίγουρα δεν μου δημιουργεί πίεση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ