ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Μίτσιτς: “Θα φτάσω στο 100% της ετοιμότητάς μου μέσα από την προπόνηση, ελπίζω να είμαστε πιο ώριμοι από πέρυσι”

FIBA BASKETBALL

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στο EuroBasket 2025 δήλωσε ο Βασίλιε Μίτσιτς, που τόνισε ότι θα φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του μέσα από την προπόνηση, αναμένοντας την απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για τη δωδεκάδα της εθνικής Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς δήλωσε ότι θα φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του μέσα από την προπόνηση και παρομοίασε το σώμα του με μία μηχανή που πρέπει να δουλέψει για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό.

Ο σούπερσταρ της Χάποελ Τελ Αβίβ δήλωσε χαρούμενος που είναι μέλος της εθνικής Σερβίας και ελπίζει να αγωνιστεί στο EuroBasket 2025, αναμένοντας την απόφαση για τη δωδεκάδα από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Οι δηλώσεις του Βασίλιε Μίτσιτς για το τι χρειάζεται για να φτάσει στο 100%: “Ένα 99% (σ.σ. γέλια). Θα δούμε, όλα έρχονται μέσα από την προπόνηση. Πραγματικά δεν έχω ιδέα, θα περάσει, είναι μια μηχανή που πρέπει να δουλέψει. 

Δεν έπαιξα καθόλου, αλλά και ένα λεπτό σημαίνει πολλά, οπότε γενικά είμαι χαρούμενος που ήμουν κομμάτι της ομάδας. Είναι τιμή να παίζεις με μια τέτοια ομάδα. Ελπίζω ότι είμαστε ένα χρόνο πιο ώριμοι και καλύτεροι από πέρυσι”. 

Για τις διοργανώσεις με την εθνική: “Μου αρέσουν πάντα οι διοργανώσεις με την εθνική ομάδα. Όσο μεγαλώνω πάντα αισθάνομαι ακόμα πιο ανυπόμονος για να παίξω. Σημαίνει πολλά για εμένα γιατί δεν έπαιξα πολύ φέτος, αλλά και πάλι είναι απόφαση του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου”. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ