EUROLEAGUE

Μίτσιτς - Λάρκιν: "Μόλις κερδίσαμε τη EuroLeague και θα το χαρούμε, θα δούμε που θα είμαστε του χρόνου"

Οι Λάρκιν και Μίτσιτς σε δηλώσεις τους
Οι Λάρκιν και Μίτσιτς σε δηλώσεις τους

Οι δύο MVP της Εφές, Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν μίλησαν μετά τον τελικό της EuroLeague κόντρα στη Εφές αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της επόμενης σεζόν

Μπορεί ο Βασίλιε Μίτσιτς να ήταν ο MVP της EuroLeague και του Final Four, ωστόσο η Εφές στηρίχτηκε σε δύο παίκτες την φετινή σεζόν, τον Μίτσιτς και τον Σέιν Λάρκιν. Οι δυο τους, καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου δεν μπορούσαν να μην πανηγυρίσουν μαζί.

Ο Λάρκιν μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως δεν υπάρχει ζήλεια ανάμεσά τους και ότι ο ένας χαίρεται με τη χαρά του άλλου. "Δεν υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλεια αναμεσά μας. Στο τέλος της μέρας είμαι χαρούμενος για εκείνον και εκεέινος για εμένα. Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει πολλά μαζί επομένως χαίρομαι για κάθε του επιτυχία".

Από την άλλη ο Μίτσιτς, εμφανώς ενθουσιασμένος, στάθηκε στο γεγονός ότι κρατάνε τη φιλία τους μακριά από τα σόσιαλ μίντια και πως αυτό έχει βοηθήσει. "Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε μεταξύ μας εκτός γηπέδου, μιλάμε και τα καλοκαίρια αλλά δεν μοιραζόμαστε πολλά στα σόσιαλ μίντια. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό που καταφέραμε. Είμαστε καινούργια ομάδα φέτος και παρά τις δυσκολίες καταφέραμε το στόχο μας".

Όσο για το αν η επόμενη σεζόν θα τους βρει μαζί στην Εφές, οι παίκτες προτίμησαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. "Μόλις κερδίσαμε το πρωτάθλημα και θα το χαρούμε. Θα δούμε που θα είμαστε του χρόνου. Ας χαρούμε το πρωτάθλημα τώρα".

Δείτε την συνέντευξη των Μίτσιτς και Λάρκιν:

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ