ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Μίτσιτς: "Από το NBA ένιωσα αμφισβήτηση, δεν έχω ν' αποδείξω τι μπορώ να κάνω"

Μίτσιτς: "Από το NBA ένιωσα αμφισβήτηση, δεν έχω ν' αποδείξω τι μπορώ να κάνω"
ANADOLU EFES ISTANBUL

Σε μια μεγάλη συνέντευξή του στη Sport Klub ο Βασίλιε Μίτσιτς εξήγησε γιατί προτίμησε να συνεχίσει στην Ανταντολού Εφές παρά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Βασίλιε Μίτσιτς είχε αίσιο τέλος για την Αναντολού Εφές. Δεν ήταν ότι ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ δεν ψάχτηκε για το NBA. Απλώς δεν βρήκε αυτό που θα τον κάλυπτε, κυρίως αγωνιστικά, προτιμώντας συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην οποία ούτως ή άλλως είναι το "πρώτο βιολί".

Μιλώντας στην Sport Klub ο MVP της EuroLeague για το 2021 και διαδοχικά πολυτιμότερος παίκτης των Final Four (2021, 2022) ομολόγησε ότι "αισθάνθηκα μια μικρή αμφισβήτηση από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Κάτι που συμβαίνει σε πολλούς, όχι μόνο σε μένα, εκτός κι αν είσαι ο Νίκολα Γιόκιτς ή Λούκα Ντόντσιτς".

Ο Μίτσιτς επισήμανε επίσης ότι "δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάω εκεί για ν' αποδείξω τι μπορώ να κάνω", δηλώνοντας ήρεμος και ήσυχος με τη συνείδησή του, αφού προτίμησε κάτι που τον γέμιζε περισσότερο, χωρίς να νιώθει κάποιου είδους απωθημένο. Άλλωστε "αν είναι μια μέρα να πάω στις ΗΠΑ, θα γίνει".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ